Gyártói partnerségek

A Fujitsu a világ egyik legmeghatározóbb gyártója különféle szerver architektúrák, tárólóegységek, illetve hálózati eszközök és ehhez kapcsolódó szolgáltatások tekintetében. Tanácsadóink széleskörű ismeretekkel rendelkeznek a cég termékportfóliójáról, mely biztosítja a legoptimálisabb tervezési eredmény létrejöttét. Mérnökeink tapasztalata a gyártó eszközeit illetően a bevezetés, üzembe állítás és üzemeltetés során segíti annak gördülékenységét.

Partneri szint: Partner

A Hewlett Packard Enterprise (HPE) napjaink egyik legjelentősebb szerver, táróló, illetve hálózati eszköz gyártója. Széleskörű termékismeretünk mellett mérnök kollegaink tapasztalatai segítik mind az architektúra tervezés, mind pedig a bevezetés és üzemeltetés folyamatait.

Partneri szint: HPE Business Partner

A hardvergyártók közül a világszinten szintén meghatározó DELL-EMC szerver, tárolóegység, illetve hálózati eszköz termékportfóliójában és ezen eszközök üzemeltetésében is kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk.

Partneri szint: Authorised Reseller

A Cisco a hálózati eszközök tekintetében napjaink legmeghatározóbb gyártója. Termékismeretünk, bevezetés és üzemeltetés területén szerzett tapasztalataink segítik a tervezési-, illetve implementációs feladatok optimális elvégzésé.

Partneri szint: Registered Partner

A VMware rendelkezik a legszéleskörűbb megoldásokkal mind szerver, mind pedig infrastruktúra elemek virtualizációjának tekintetében. Trendeket tekintve a különféle virtualizációs megoldások elengedhetetlenek a jelenlegi informatikai iparágban. Projekttapasztalataink meghatározóak a technológia ismeretében, tervezésében és bevezetésében.

Partneri szint: Professional Partner

Informatikai biztonság tekintetében az egyik legszéleskörűbb portfólióval a Fortinet rendelkezik. Új generációs tűzfalak mellett SIEM, log elemző, végpontvédelmi, stb eszközökkel rendelkeznek. Termékismeretünk, illetve bevezetés és üzemeltetés során szerzett tapasztalataink meghatározóak.

Partneri szint: Authorised Partner

A Symantec informatikai biztonsági szoftvertermékek területén világszinten jelentős. Partneri szintünk, tapasztalataink végpontvédelmi, -titkosítási, adatközpont védelmi eszközeiket illetően hozzájárul ahhoz, hogy az igényeknek legmegfelelőbb megoldást nyújtsuk ügyfeleinknek.

Partneri szint: Gold Partner

A McAfee szoftveres biztonsági megoldásai világszinten ismertek végpont-, illetve adatközpont védelem területén.

Partneri szint: Reseller

Az adatmentési és archiválási szoftveres megoldások területén meghatározó gyártó a Veritas. Eddigi projekttapasztalataink és mérnök kollégáink felkészültsége biztosítja az optimális választást.

Partneri szint: Registered Partner, Reseller

Az SAP vállalatirányítási- és BI rendszerei a terület legmeghatározóbb szereplőjévé tették a gyártót. Termékismeretünk, tapasztalataink biztosítják a megfelelő tervezési, illetve bevezetési erőforrásokat, az ügyfél igényeinek legmegfelelőbb konfiguráció kialakítását. Partneri szint: Silver.

Partneri szint: Silver

symadmGyártói partnerségek